Στοιχεία Επικοινωνίας:

  • Λεωφ. Αχαρνών 437-439, Αθήνα
  • (+30) 210 201 3000 - (+30) 210 201 3782
  • info@gratsias.com
  • Ωράριο Λειτουργίας: Δευτ.-Παρ.: 08.00-17.00 / Σάββατο: 08.30-13.30

FI.BA

Η εταιρία “FI.BA” ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1991. Μετά από μία ανοδική και συνεχώς εξελισσόμενη πορεία, κατατάσσεται σήμερα σε ηγέτιδα επιχείρηση στο χώρο των φίλτρων αυτοκινήτων και μηχανημάτων τόσο στην Ελλάδα όσο και στον υπόλοιπο κόσμο. Είναι παγκόσμιος προμηθευτής σε φίλτρα παντός τύπου και ουσιαστικά αποτελεί τη γέφυρα ανάμεσα στα μεγαλύτερα εργοστάσια φίλτρων και στους ανά τον κόσμο πελάτες της. Φιλοσοφία της εταιρίας όλα αυτά τα χρόνια είναι η προσφορά προϊόντων υψηλής ποιότητας και απαιτήσεων σε πολύ προσιτές τιμές. Η γκάμα των προϊόντων μας ξεπερνά τους 2.000 τύπους φίλτρων (λαδιού, αέρος, βενζίνης, πετρελαίου, καμπίνας) για αυτοκίνητα, φορτηγά, γεωργικά μηχανήματα κτλ. για πάνω από 25.000 εφαρμογές.
FI.BA filter (Made in Europe)
Τα φίλτρα για το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα αυτοκινήτων διατίθενται κάτω από την ιδιωτική ετικέτα “FI.BA filter” και η παραγωγή τους γίνεται αποκλειστικά στην Ευρώπη.
TOKIO filter (Made in Korea)
Τα φίλτρα για το Ασιατικό πρόγραμμα αυτοκινήτων διατίθενται κάτω από την ιδιωτική ετικέτα “TOKIO filter” και η παραγωγή τους γίνεται αποκλειστικά στην Κορέα.

Γνωρίστε τα δικαιώματά σας

Σήμερα οι καταναλωτές έχουν ελευθερία επιλογής όσον αφορά τη συντήρηση και την επισκευή των οχημάτων τους.

Εξυπηρέτηση συνεργείων

Η εταιρεία μας, εδώ και χρόνια, έχει ως βασικό της στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών των συνεργαζόμενων συνεργείων.