Στοιχεία Επικοινωνίας:

  • Λεωφ. Αχαρνών 437-439, Αθήνα
  • (+30) 210 201 3000 - (+30) 210 201 3782
  • info@gratsias.com
  • Ωράριο Λειτουργίας: Δευτ.-Παρ.: 08.00-17.00 / Σάββατο: 08.30-13.30

Ως μέλος του ZF Aftermarket, κάθε ανταλλακτικό TRW True Originals έχει κατασκευαστεί για να ανταποκρίνεται στην πρόκληση, όπως και το αφοσιωμένο προσωπικό σε όλο τον κόσμο που σας τα παρέχει η TRW. Με την υποστήριξη ενός παγκόσμιου δικτύου προοϊόντων πρώτης τοποθέτησης (ΟΕ), τα προϊόντα TRW True Originals θέτουν τα πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας.
Η TRW Aftermarket προσπαθεί να είναι ο κορυφαίος πάροχος ανταλλακτικών αυτοκινήτων που σχετίζονται με την ασφάλεια.
Το όραμά της είναι να είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στα προϊόντα και τις υπηρεσίες ασφάλειας αυτοκινήτου με κατάταξη και μερίδιο αγοράς που αντικατοπτρίζει τη σημαντικότητα των πελατών τους καθώς και να δημιουργήσει μια κοινότητα πελατών που όταν σκέφτονται την ποιότητα, την αξιοπιστία, την αποτελεσματικότητα και την καινοτομία, να σκέφτονται την TRW.
Είναι μια μεγάλη, καινοτόμος και προνοητική εταιρεία που εστιάζει στις ατομικές ανάγκες των πελατών της. Εκπληρώνει πάντα ότι υπόσχοται, είτε μέσω της ποιότητας του ανταλλακτικού είτε μέσω της υπηρεσίας και της υποστήριξης.

Γνωρίστε τα δικαιώματά σας

Σήμερα οι καταναλωτές έχουν ελευθερία επιλογής όσον αφορά τη συντήρηση και την επισκευή των οχημάτων τους.

Εξυπηρέτηση συνεργείων

Η εταιρεία μας, εδώ και χρόνια, έχει ως βασικό της στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών των συνεργαζόμενων συνεργείων.