Στοιχεία Επικοινωνίας:

  • Λεωφ. Αχαρνών 437-439, Αθήνα
  • (+30) 210 201 3000 - (+30) 210 201 3782
  • info@gratsias.com
  • Ωράριο Λειτουργίας: Δευτ.-Παρ.: 08.00-17.00 / Σάββατο: 08.30-13.30

Η Textar παρέχει κορυφαία ποιότητα πρώτης τοποθέτησης (OE) σε προϊόντα πέδησης για κάθε τύπο τρέχουσας και μελλοντικής απαίτησης στον στόλο των αυτοκινήτων παγκοσμίως. Όποιες κι αν είναι οι συνθήκες οδήγησης, η Textar διασφαλίζει την καλύτερη απόδοση, άνεση και ασφάλεια στην κατηγορία, καθώς και μέγιστη περιβαλλοντική και κανονιστική συμμόρφωση παρέχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στους διανομείς, στα συνεργεία και στους οδηγούς.
Από το 1913 η Textar είναι ο βασικός προμηθευτής υλικών τριβής για την παγκόσμια βιομηχανία αυτοκινήτων και επαγγελματικών οχημάτων, ενώ είναι και ο κυρίαρχος της παγκόσμιας αγοράς ανταλλακτικών και εξαρτημάτων αυτοκινήτου. Τα προϊόνταTextar κατασκευάζονται από τον όμιλο TMD Friction Group, έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές υλικών τριβής φρένων παγκοσμίως. Η Textar κατασκευάζει τακάκια για όλες τις μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες και στην αγορά το όνομά της είναι συνώνυμο με την ποιότητα πρώτης εφαρμογής, την ασφάλεια και τις επιδόσεις, την εξελιγμένη άνεση στο φρενάρισμα και τη μεγάλη διάρκεια ζωής
Η γκάμα του επιβατικού αυτοκινήτου της Textar περιλαμβάνει περισσότερους από 1150 κωδικούς δισκοφρένων, ακόμα και για τα πιο καινούργια μοντέλα αυτοκινήτων. Η Textar είναι η ιδανική επιλογή στο Aftermarket.

Γνωρίστε τα δικαιώματά σας

Σήμερα οι καταναλωτές έχουν ελευθερία επιλογής όσον αφορά τη συντήρηση και την επισκευή των οχημάτων τους.

Εξυπηρέτηση συνεργείων

Η εταιρεία μας, εδώ και χρόνια, έχει ως βασικό της στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών των συνεργαζόμενων συνεργείων.