Στοιχεία Επικοινωνίας:

  • Λεωφ. Αχαρνών 437-439, Αθήνα
  • (+30) 210 201 3000 - (+30) 210 201 3782
  • info@gratsias.com
  • Ωράριο Λειτουργίας: Δευτ.-Παρ.: 08.00-17.00 / Σάββατο: 08.30-13.30

Η AVA είναι κορυφαίος διεθνής προμηθευτής ανταλλακτικών ψύξης και κλιματισμού κινητήρα που λειτουργεί σε πολλές ευρωπαϊκές τοποθεσίες. Από την ίδρυση της εταιρείας το 1963, η AVA προσπαθεί συνεχώς να είναι ένας πολύτιμος συνεργάτης στο aftermarket αυτοκινήτων. Μέσα από χρόνια συνεχούς και έντονης ανάπτυξης, έχουν διασφαλίσει ότι η AVA είναι μια αναγνωρισμένη μάρκα, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των πελατών ως αξιόπιστος και εξειδικευμένος προμηθευτής με μια εξαιρετικά ανταγωνιστική προσφορά εξαρτημάτων θερμικών συστημάτων αυτοκινήτων.
Με έναν απόλυτα ισορροπημένο συνδυασμό ποιότητας, τιμής και ποικιλίας η AVA μπορεί με περηφάνια να αυτοαποκαλείται «Η Έξυπνη Επιλογή» του aftermarket των αυτοκινήτων.
Η ποιότητα των δεδομένων κάθε προϊόντος από την AVA εγγυάται την πιο ακριβή αναγνώριση του προϊόντος. Η ακριβής αναγνώριση των ανταλλακτικών και η χαρτογράφηση της σωστής εφαρμογής τους είναι καθοριστικής σημασίας για κάθε επιχείρηση ανταλλακτικών. Με την απευθείας παράδοση των σωστών ανταλλακτικών για την αντίστοιχη εφαρμογή, μπορείτε να μειώσετε τον αριθμό των επιστροφών, πράγμα που σημαίνει μικρότερο κόστος και αύξηση της απόδοσης της επιχείρησής σας.
Μπορούμε να πούμε με περηφάνια ότι τα δεδομένα μας θεωρούνται τόσο ακριβή από την αγορά που είμαστε «πιστοποιημένος προμηθευτής δεδομένων» στους μεγάλους παρόχους δεδομένων προϊόντων της αγοράς.

Γνωρίστε τα δικαιώματά σας

Σήμερα οι καταναλωτές έχουν ελευθερία επιλογής όσον αφορά τη συντήρηση και την επισκευή των οχημάτων τους.

Εξυπηρέτηση συνεργείων

Η εταιρεία μας, εδώ και χρόνια, έχει ως βασικό της στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών των συνεργαζόμενων συνεργείων.