Στοιχεία Επικοινωνίας:

  • Λεωφ. Αχαρνών 437-439, Αθήνα
  • (+30) 210 201 3000 - (+30) 210 201 3782
  • info@gratsias.com
  • Ωράριο Λειτουργίας: Δευτ.-Παρ.: 08.00-17.00 / Σάββατο: 08.30-13.30

Από το 1871, η Continental έχει δημιουργήσει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και καινοτομιών που αντιπροσωπεύουν την πρόοδο, την τεχνολογική τεχνογνωσία και τεχνογνωσία σε υλικά.
Η ContiTech αποτελεί τμήμα του Ομίλου Continental και κατατάσσεται στους κορυφαίους ειδικούς του κλάδου παγκοσμίως.
Με περισσότερους από 40.000 υπαλλήλους σε περισσότερες από 40 χώρες και πωλήσεις περίπου 6,6 δισεκατομμυρίων ευρώ (2022), δραστηριοποιείται με βασικά υποκαταστήματα στην Ασία, την Ευρώπη και τη Βόρεια και Νότια Αμερική.
Ως συνεργάτης σε θέματα τεχνολογίας και εστιάζοντας στην ανάπτυξη και στα υλικά, επιλέγει ανέκαθεν εξαρτήματα από καουτσούκ και συνθετικές ύλες, συνδυαστικά με άλλα υλικά, όπως μέταλλα, υφάσματα ή σιλικόνη. Εκτός αυτού, με τη βοήθεια ηλεκτρονικών εξαρτημάτων, δημιουργεί νέα, προοδευτικά προϊόντα.

Όσον αφορά προϊόντα, συστήματα και υπηρεσίες, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις και συμβάλλει καθοριστικά στις βιομηχανικές υποδομές.
Η ψηφιοποίηση και οι σύγχρονες τάσεις αποτελούν για την Contitech ευκαιρία να δημιουργήσει προστιθέμενη αξία από κοινού με τους πελάτες της – με αμοιβαιότητα και διάρκεια.

Γνωρίστε τα δικαιώματά σας

Σήμερα οι καταναλωτές έχουν ελευθερία επιλογής όσον αφορά τη συντήρηση και την επισκευή των οχημάτων τους.

Εξυπηρέτηση συνεργείων

Η εταιρεία μας, εδώ και χρόνια, έχει ως βασικό της στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών των συνεργαζόμενων συνεργείων.