Στοιχεία Επικοινωνίας:

  • Λεωφ. Αχαρνών 437-439, Αθήνα
  • (+30) 210 201 3000 - (+30) 210 201 3782
  • info@gratsias.com
  • Ωράριο Λειτουργίας: Δευτ.-Παρ.: 08.00-17.00 / Σάββατο: 08.30-13.30

Από το 1946, στην εταιρεία Facet σχεδιάζουν, κατασκευάζουν και διανέμουν ανταλλακτικά αυτοκινήτων.
Από αισθητήρες έως θερμοστάτες, εξαρτήματα ανάφλεξης έως διακόπτες, τα 4.500 προϊόντα τους αποτελούν μια από τις πιο ολοκληρωμένες σειρές στην αγορά, με ιδιαίτερα υψηλή κάλυψη των ευρωπαϊκών, ιαπωνικών και κορεατικών εμπορικών σημάτων.
Τα προϊόντα Facet σχεδιάζονται, κατασκευάζονται και δοκιμάζονται εσωτερικά και οι εξωτερικές εργασίες ανατίθενται σε επιλεγμένους συνεργάτες, οι οποίοι λειτουργούν σύμφωνα με τα πρότυπά της εταιρείας και χρησιμοποιώντας τεχνολογίες και συστήματα που παρέχονται από τη Facet.
Μόνο έτσι μπορούν να εξασφαλίσουν σε όσους επιλέγουν ανταλλακτικά Facet ποιότητα ίση, αν όχι ανώτερη, με αυτή των γνήσιων εξαρτημάτων, σε ανταγωνιστικές τιμές.
Είναι μια οικογενειακή επιχείρηση και, από γενιά σε γενιά, έχουν διατηρήσει σθεναρά τις αξίες που εμπνέουν τη δουλειά τους: αγάπη για τη δουλειά, αφοσίωση και ακλόνητη δέσμευση για βελτίωση. Ανεξάρτητοι στις επιλογές τους, πιστεύουν ότι οι πελάτες κερδίζονται και διατηρούνται με ποιοτικά προϊόντα και άριστη εξυπηρέτηση.

Γνωρίστε τα δικαιώματά σας

Σήμερα οι καταναλωτές έχουν ελευθερία επιλογής όσον αφορά τη συντήρηση και την επισκευή των οχημάτων τους.

Εξυπηρέτηση συνεργείων

Η εταιρεία μας, εδώ και χρόνια, έχει ως βασικό της στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών των συνεργαζόμενων συνεργείων.