Στοιχεία Επικοινωνίας:

  • Λεωφ. Αχαρνών 437-439, Αθήνα
  • (+30) 210 201 3000 - (+30) 210 201 3782
  • info@gratsias.com
  • Ωράριο Λειτουργίας: Δευτ.-Παρ.: 08.00-17.00 / Σάββατο: 08.30-13.30

Η Gates Industrial Corporation plc, με έδρα το Ντένβερ του Κολοράντο, είναι κατασκευαστής ιμάντων μετάδοσης ισχύος και προϊόντων υγρής ισχύος, τα οποία χρησιμοποιούνται σε διάφορες βιομηχανίες και αυτοκίνητα. Η εταιρεία απασχολεί πάνω από 14.000 υπαλλήλους και έχει δραστηριότητες πωλήσεων και παραγωγής στη Βόρεια και Νότια Αμερική, την Ευρώπη, την Ασία, την Αυστραλία και τη Μέση Ανατολή.
Στην Gates, στόχος είναι να διευρύνουν συνεχώς τα όρια της επιστήμης των υλικών για να κατασκευάζουν προϊόντα που ξεπερνούν τις προσδοκίες.
Δεν επαναπαύονται στην πλούσια κληρονομιά της καινοτομίας τους. Αντίθετα αξιοποιούν την ιστορία τους για να βρουν λύσεις που θα τροφοδοτήσουν τα επόμενα εκατό χρόνια.
Επενδύουν συνεχώς σε έρευνα και τεχνολογία, έτσι τα προϊόντα τους όχι μόνο ξεπερνούν τα πρότυπα του κλάδου αλλά υπερβαίνουν τις απαιτητικές προσδοκίες των πελατών τους. Και επεκτείνουν συνεχώς τον κατάλογο προϊόντων τους για να υποστηρίξουν κάθε πτυχή εξυπηρέτησης των πελατών τους.
Είτε πρόκειται για πρωτότυπο εξοπλισμό είτε για προϊόντα aftermarket, δίνουν τη δυνατότητα στις εταιρείες σε κάθε κλάδο να είναι πιο αποτελεσματικές, παραγωγικές και κερδοφόρες.

Γνωρίστε τα δικαιώματά σας

Σήμερα οι καταναλωτές έχουν ελευθερία επιλογής όσον αφορά τη συντήρηση και την επισκευή των οχημάτων τους.

Εξυπηρέτηση συνεργείων

Η εταιρεία μας, εδώ και χρόνια, έχει ως βασικό της στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών των συνεργαζόμενων συνεργείων.