Στοιχεία Επικοινωνίας:

  • Λεωφ. Αχαρνών 437-439, Αθήνα
  • (+30) 210 201 3000 - (+30) 210 201 3782
  • info@gratsias.com
  • Ωράριο Λειτουργίας: Δευτ.-Παρ.: 08.00-17.00 / Σάββατο: 08.30-13.30

Η εταιρεία IMPERGOM έχει μια μακρά και σταθερή ιστορία. Ιδρύθηκε το 1976 από τον Benito Fusco ως αποτέλεσμα της εμπειρίας του στην Original Imperium (εταιρεία που γεννήθηκε και μεγάλωσε το πρώτο εξάμηνο του 1900). Η IMPERGOM πουλά ανταλλακτικά από καουτσούκ καθώς και ανταλλακτικά από καουτσούκ σε μέταλλο για ιταλικά, ευρωπαϊκά και ασιατικά αυτοκίνητα.

Διαθέτουν 22.000 ανταλλακτικά από καουτσούκ και μέταλλο/καουτσούκ και προκειμένου να διευκολύνουν την επιλογή στους περισσότερων Καταλόγους, έχουν χωρίσει τα προϊόντα τους στις εξής οικογένειες: Βάσεις κινητήρα, τροχαλίες, φούσκες , σωλήνες, κ.λπ.…

Όλα τα δεδομένα των καταλόγων αντιστοιχούν σε αυτά που υπάρχουν στις βάσεις δεδομένων των κατασκευαστών αυτοκινήτων. Οι κωδικοί εξετάζονται και επαληθεύονται προσεκτικά, ώστε οι πελάτες να μπορούν να παραγγείλουν με βεβαιότητα ότι θα παραλάβουν το αναμενόμενο υλικό.


Χάρη στο εργασιακό πάθος, στη συνεχή δέσμευση και στη οικογενειακή διαχείριση, η εταιρεία αναπτύσσεται συνεχώς χρόνο με το χρόνο, βελτιώνοντας συνεχώς τα logistics, την επιλογή συνεργατών και, ως εκ τούτου, την ικανοποίηση των πελατών.
Κατά τη διάρκεια των ετών, κέρδισαν αρκετές πιστοποιήσεις ποιότητας και πρόσθεσαν μια σημαντική ποσότητα ειδών στη γκάμα τους. Υιοθέτησαν λογισμικό ικανό να οργανώσει την εργασία με τον καλύτερο τρόπο, προκειμένου να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των πελατών.

Γνωρίστε τα δικαιώματά σας

Σήμερα οι καταναλωτές έχουν ελευθερία επιλογής όσον αφορά τη συντήρηση και την επισκευή των οχημάτων τους.

Εξυπηρέτηση συνεργείων

Η εταιρεία μας, εδώ και χρόνια, έχει ως βασικό της στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών των συνεργαζόμενων συνεργείων.