Στοιχεία Επικοινωνίας:

  • Λεωφ. Αχαρνών 437-439, Αθήνα
  • (+30) 210 201 3000 - (+30) 210 201 3782
  • info@gratsias.com
  • Ωράριο Λειτουργίας: Δευτ.-Παρ.: 08.00-17.00 / Σάββατο: 08.30-13.30

Η Japanparts srl ιδρύθηκε πριν από περισσότερα από 35 χρόνια για τη διανομή μιας ολοκληρωμένης και ποιοτικής σειράς ανταλλακτικών για ασιατικά οχήματα. Σήμερα, ξεχωρίζει ως κορυφαία εταιρεία στην εισαγωγή και διανομή ανταλλακτικών για ασιατικά, αμερικανικά και ευρωπαϊκά οχήματα.
Η εταιρεία προσφέρει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων με υψηλά πρότυπα ποιότητας, ένα αποτελεσματικό σύστημα εφοδιασμού (logistics) πιστοποιημένο ως προς ISO 9001:2015, που λίγες εταιρείες μπορούν να καυχηθούν και ένα ευρύ δίκτυο διανομής στην Ιταλία και στο εξωτερικό.
Η εταιρεία βρίσκεται στην καρδιά της βιομηχανικής περιοχής της Βερόνας, λίγα χιλιόμετρα από το διεθνές αεροδρόμιο Valerio Catullo.
Η προσφορά της Japanparts srl ενημερώνεται συνεχώς για να λαμβάνει υπόψη τις νέες ανάγκες του κλάδου επισκευής αυτοκινήτων, όσον αφορά τα νέα προϊόντα και τους κωδικούς. Η Japanparts srl παρουσιάζεται σήμερα ως μια ολοένα και πιο σημαντική εταιρεία στο aftermarket, ικανή να ανταγωνιστεί, σε ποιότητα και προσφορά, τις καλύτερες διεθνείς εταιρείες.

Γνωρίστε τα δικαιώματά σας

Σήμερα οι καταναλωτές έχουν ελευθερία επιλογής όσον αφορά τη συντήρηση και την επισκευή των οχημάτων τους.

Εξυπηρέτηση συνεργείων

Η εταιρεία μας, εδώ και χρόνια, έχει ως βασικό της στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών των συνεργαζόμενων συνεργείων.