Στοιχεία Επικοινωνίας:

  • Λεωφ. Αχαρνών 437-439, Αθήνα
  • (+30) 210 201 3000 - (+30) 210 201 3782
  • info@gratsias.com
  • Ωράριο Λειτουργίας: Δευτ.-Παρ.: 08.00-17.00 / Σάββατο: 08.30-13.30

Το LEMFÖRDER είναι το κύριο όνομα στην τεχνολογία ανάρτησης και διεύθυνσης στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας. Τα preminum εξαρτήματά της LEMFORDER χρησιμοποιούνται ως εξαρτήματα πρώτης τοποθέτησης και παράγονται με την ίδια ποιότητα για το aftermarket – για καλύτερη και ασφαλέστερη οδηγική εμπειρία σε επιβατικά αυτοκίνητα, ελαφριά και τυπικά επαγγελματικά οχήματα.
Η LEMFÖRDER είναι η Νο. 1 μάρκα σε προϊόντα πρώτης τοποθέτησης συστήματος διεύθυνσης και ανάρτησης αξόνων. Ως έμπιστος συνεργάτης περισσότερων από 50 κατασκευαστών οχημάτων παγκοσμίως, η LEMFÖRDER είναι ηγέτης στην ανάπτυξη καινοτόμων τεχνολογιών επιβατικών αυτοκινήτων.

Για περισσότερα από 70 χρόνια η LEMFÖRDER είναι γνωστή για το πρωτοποριακό της πνεύμα και το πάθος της για τη λεπτομέρεια, θέτοντας τα υψηλότερα πρότυπα στο σύστημα διεύθυνσης και ανάρτησης.

Ιδρύθηκε στο Lemförde κοντά στη Βρέμη, η LEMFÖRDER εξακολουθεί να κατασκευάζει πάνω από το 90% των εξαρτημάτων της στη Γερμανία. Ως μέρος ενός παγκόσμιου οργανισμού, η LEMFÖRDER ακολουθεί τα ίχνη της αυτοκινητοβιομηχανίας και διαθέτει εγκαταστάσεις παραγωγής και μηχανικής σε όλο τον κόσμο. Κάθε ανταλλακτικό LEMFÖRDER ελέγχεται αυστηρά πριν εισέλθει στην αγορά.

Γνωρίστε τα δικαιώματά σας

Σήμερα οι καταναλωτές έχουν ελευθερία επιλογής όσον αφορά τη συντήρηση και την επισκευή των οχημάτων τους.

Εξυπηρέτηση συνεργείων

Η εταιρεία μας, εδώ και χρόνια, έχει ως βασικό της στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών των συνεργαζόμενων συνεργείων.