Στοιχεία Επικοινωνίας:

  • Λεωφ. Αχαρνών 437-439, Αθήνα
  • (+30) 210 201 3000 - (+30) 210 201 3782
  • info@gratsias.com
  • Ωράριο Λειτουργίας: Δευτ.-Παρ.: 08.00-17.00 / Σάββατο: 08.30-13.30

Η Metalcaucho σχεδιάζει και παράγει ανταλλακτικά και εξαρτήματα από καουτσούκ και μέταλλο για την αυτοκινητοβιομηχανία για πάνω από 30 χρόνια, διατηρώντας συνεργασία με όλες σχεδόν τις παγκόσμιες μάρκες. Ελέγχουν ολόκληρη τη διαδικασία, από το σχεδιασμό του αρχικού μέρους μέχρι τη μαζική παραγωγή. Το εκτεταμένο σύστημα ελέγχου εγγυάται τη συνεχή ποιότητα σε όλες τις παραγωγικές διαδικασίες γεγονός που τους έχει καταστήσει μια βιομηχανία πρώτης τάξεως
Ιδρύθηκε στη Βαρκελώνη με αρχικό στόχο να προωθήσουν τις δραστηριότητες μιας ομάδας μικρών εργοστασίων αφιερωμένων στη χύτευση καουτσούκ, τα μεταλλικά και πλαστικά μέρη.
Το 2015, μετά από αλλαγή ιδιοκτησίας, η Metalcaucho πραγματοποίησε σημαντική επένδυση σε μηχανήματα και στην υλοποίηση ενός νέου Τμήματος Ποιότητας, ενός Εργαστηρίου Ανάπτυξης Προϊόντων και ενός νέου Κέντρου Διανομής 14.000 m2.
Αφού έχει εδραιώσει τη θέση της ως εγχώριου ηγέτη, ο σημερινός στόχος της Metalcaucho είναι να αναπτυχθεί διεθνώς και να επεκτείνει το φάσμα των προϊόντων και των εμπορικών σημάτων της, προκειμένου να προσφέρει μεγαλύτερη κάλυψη στην αγορά.
Η καινοτομία στην έρευνα & ανάπτυξη και η δημιουργία νέων προϊόντων τους επιτρέπει να επεκτείνουν το ήδη ευρύ φάσμα των προϊόντων τους και να φτάσουν σε περισσότερες αγορές και τμήματα αυτών.

Γνωρίστε τα δικαιώματά σας

Σήμερα οι καταναλωτές έχουν ελευθερία επιλογής όσον αφορά τη συντήρηση και την επισκευή των οχημάτων τους.

Εξυπηρέτηση συνεργείων

Η εταιρεία μας, εδώ και χρόνια, έχει ως βασικό της στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών των συνεργαζόμενων συνεργείων.