Στοιχεία Επικοινωνίας:

  • Λεωφ. Αχαρνών 437-439, Αθήνα
  • (+30) 210 201 3000 - (+30) 210 201 3782
  • info@gratsias.com
  • Ωράριο Λειτουργίας: Δευτ.-Παρ.: 08.00-17.00 / Σάββατο: 08.30-13.30

VALEO

Η Valeo αποτελείται από τέσσερις Ομίλους επιχειρήσεων και μια εταιρία aftermarket δραστηριότητας, την Valeo service.
Η Powertrain Systems Business Group αναπτύσσει καινοτόμες λύσεις μετάδοσης κίνησης με στόχο τη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO2. Το Thermal Systems Business Group αναπτύσσει και κατασκευάζει συστήματα, πάνελ και εξαρτημάτων για τη διαχείριση της θερμικής ενέργειας του κινητήρα για να παρέχουν άνεση μέσα στην καμπίνα για κάθε επιβάτη.
Η Comfort and Driving Assistance Systems Business Group αναπτύσσει συστήματα διασύνδεσης μεταξύ του οδηγού, του οχήματος και του περιβάλλοντος, τα οποία βοηθούν τη βελτίωση της άνεσης και της ασφάλειας.
Η Visibility Systems Business Group και παράγει καινοτόμα συστήματα, τα οποία προσφέρουν την τέλεια ορατότητα του οδηγού, βελτιώνοντας έτσι την ασφάλεια του οδηγού και των επιβατών.
Η Valeo Service προμηθεύει ανταλλακτικά πρώτης τοποθέτησης σε αυτοκινητοβιομηχανίες και ανταλλακτικά αντικατάστασης στην ανεξάρτητη δευτερογενή αγορά. Προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών για όλες τις aftermarket δραστηριότητες σε όλο τον κόσμο.

Γνωρίστε τα δικαιώματά σας

Σήμερα οι καταναλωτές έχουν ελευθερία επιλογής όσον αφορά τη συντήρηση και την επισκευή των οχημάτων τους.

Εξυπηρέτηση συνεργείων

Η εταιρεία μας, εδώ και χρόνια, έχει ως βασικό της στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών των συνεργαζόμενων συνεργείων.