Στοιχεία Επικοινωνίας:

  • Λεωφ. Αχαρνών 437-439, Αθήνα
  • (+30) 210 201 3000 - (+30) 210 201 3782
  • info@gratsias.com
  • Ωράριο Λειτουργίας: Δευτ.-Παρ.: 08.00-17.00 / Σάββατο: 08.30-13.30

Η σειρά Calorstat, δημιουργήθηκε για να παρέχει στους μεγαλύτερους κατασκευαστές αυτοκινήτων ακριβείς λύσεις στις απαιτήσεις τους. Βασισμένη σε μια συνεχή καινοτομία και μια αδιαπραγμάτευτη αναζήτηση ποιότητας, η μάρκα Calorstat είναι η καλύτερη εγγύηση για απόδοση, αποτελεσματικότητα και ασφάλεια.
Η δημιουργία της Calorstat το 1927 σηματοδότησε την έναρξη μιας οικογενειακής ιστορίας που προοριζόταν να γίνει παγκόσμια επιτυχία. Ως κατασκευαστής θερμοστατών, η Calorstat κέρδισε το μεγαλύτερο μέρος της αγοράς αυτοκινήτων. Η υψηλή ποιότητα και η απόδοση ήταν ήδη σήμα κατατεθέν της εταιρείας.
Όταν το 1962, η Vernet εξαγοράστηκε από την Calorstat, δημιούργησαν τοπικά εργοστάσια παραγωγής σε όλο τον κόσμο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της. Η έρευνα και τεχνολογία σε παγκόσμια κλίμακα υποστηρίζουν συνεχώς την παραγωγή στις τοπικές εγκαταστάσεις.
Εδώ και σχεδόν έναν αιώνα, ο Όμιλος Vernet είναι μια από τις κορυφαίες μάρκες στον τομέα της ρύθμισης της θερμοκρασίας.
Η Calorstat By Vernet είναι μία από τις κορυφαίες μάρκες στον κόσμο στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας. Διεθνής φήμη με ποιότητα προϊόντων πρώτης τοποθέτησης και premium aftermarket επωνυμία.

Γνωρίστε τα δικαιώματά σας

Σήμερα οι καταναλωτές έχουν ελευθερία επιλογής όσον αφορά τη συντήρηση και την επισκευή των οχημάτων τους.

Εξυπηρέτηση συνεργείων

Η εταιρεία μας, εδώ και χρόνια, έχει ως βασικό της στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών των συνεργαζόμενων συνεργείων.