Στοιχεία Επικοινωνίας:

  • Λεωφ. Αχαρνών 437-439, Αθήνα
  • (+30) 210 201 3000 - (+30) 210 201 3782
  • info@gratsias.com
  • Ωράριο Λειτουργίας: Δευτ.-Παρ.: 08.00-17.00 / Σάββατο: 08.30-13.30

Για περισσότερες από έξι δεκαετίες, η Otto Zimmermann αναπτύσσει, παράγει και πουλά εξελιγμένα εξαρτήματα οχημάτων για κατασκευαστές αυτοκινήτων και την aftermarket αγορά ανταλλακτικών. Οι δίσκοι Zimmermann έχουν ήδη αποδείξει την αξιοπιστία και τις επιδόσεις τους στα πρώτα οχήματα που ήταν στάνταρ εξοπλισμένα με δισκόφρενα.

 

Από την ορόσημο μετεγκατάστασή της από το Eppingen στο Sinsheim το 1990, η Otto Zimmermann GmbH επεκτείνει συστηματικά τις διοικητικές εγκαταστάσεις, τις εγκαταστάσεις παραγωγής και τους χώρους αποθήκευσης σε πάνω από 29.000 τετραγωνικά μέτρα.

 

Τα τελευταία χρόνια η Otto Zimmermann επέκτεινε ουσιαστικά την παραγωγική της ικανότητα. Τα ανταλλακτικά κατασκευάζονται στις τελευταίες γραμμές παραγωγής που ταιριάζουν με τα ποιοτικά κριτήρια της αυτοκινητοβιομηχανίας. Τα ρομπότ και οι μηχανές διάτρησης που ελέγχονται από υπολογιστή εγγυώνται τους συντομότερους χρόνους παραγωγής και διασφαλίζουν σταθερή ποιότητα σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Το πραγματικό πρόγραμμα παραγωγής περιλαμβάνει περίπου 4.000 διαφορετικά εξαρτήματα φρένων που διατίθενται στο εμπόριο σε περισσότερες από 60 διαφορετικές χώρες παγκοσμίως.

Από το 2008 η Zimmermann προσφέρει δίσκους φρένων σε επικαλυμμένη έκδοση με την ονομασία «Coat Z – anti corrosion». Με το “Coat Z+” διατίθεται ένα επιπλέον χρώμα που κόβει την ανάσα για την ειδική σειρά προϊόντων Black Z

Γνωρίστε τα δικαιώματά σας

Σήμερα οι καταναλωτές έχουν ελευθερία επιλογής όσον αφορά τη συντήρηση και την επισκευή των οχημάτων τους.

Εξυπηρέτηση συνεργείων

Η εταιρεία μας, εδώ και χρόνια, έχει ως βασικό της στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών των συνεργαζόμενων συνεργείων.